söndag 21 augusti 2011

Det där med namn...

När barnen fått veta att de ska få ett småsyskon började de genast spekulera i vad den lilla ska heta. Vilgot som också heter Elis Andreas, i den ordningen, är övertygad om att vi får en pojke. Han tycker kanske att Vilgot Andreas Elis skulle vara ett passande namn för en liten pojke. (Tar detta som att han trivs bra med sina namn och därmed att A och jag lyckats utmärkt bra med namnvalen!)

Jag känner, hmm, kanske den lille eventulla pojken kan få lite mer egna namn. Hedda lämnar då följande förslag: Han kan ju heta Gotvil.

Jag känner, hmm, vi får se. Och förresten, glömde jag säga det: Det blir jag som bestämmer namnet. Det är min lilla rättighet efter att må som jag mår när jag bär och så småningom (suck) föder den lille.


Jag har två farbröder som heter Per. Den ena är min pappas yngre bror. Den andra är min pappas yngre systers man. Och han bor numer i himlen. Härom veckan fick vi höra följande:

Min mamma till min pappa: Har du ringt Per?
Hedda (verkligen förvånad): Kan man ringa honom?

5 kommentarer:

 1. haha, sa harligt Hedda!

  namn, svart, verkligen. e ska ju dras medc det dar namnet hela livet ju! kram pa dig

  SvaraRadera
 2. ps inte latt att skriva samtidigt som jag gungar Tinas 11kg (!!!) kg 7 manaders pa knat...

  SvaraRadera
 3. Gotvil, det röstar vi på ;o)
  Underbara Hedda!

  SvaraRadera
 4. du fixar nog ett fint namn Sara, som både bebisen och storesyskonen gillar! säg till om ni kommer på hur man ringer per...

  SvaraRadera
 5. goa Hedda, gav mig tårar i ögonen, skulle gärna ringa Per i himlen!

  SvaraRadera