lördag 8 juni 2013

Wanted: RYGGLÄGE!

Har varit vaken mer eller mindre hela natten. (Alltså, verkligen inte, men det typ känns så eftersom de få timmar jag sov spenderades tillsammans med sjuk femåring på en fem centimeter tjock och 140 centimeter lång madrass.) Så, efter att ha klippt gräsmattan hade jag bara ett mål. Att ligga på rygg och titta på det här:


Och lite på det här:


Och så ett halvt öga på det här (också känd som Röjar-Ralf):


Det går så där med den planen. Men för att minnas hur bra och viktigt det är att vila nån gång ibland tittar jag lite på det här:


I min kryddlåda växer det i år bara gräslök och gräs. Och lite Mormors glasögon. Och så har jag satt ner lite luktärtsplantor. Och jag tycker det är vackert. Och rofyllt. Det är okej att inte hinna med allt man skulle vilja. För det kan sannerligen bli bra ändå! Ska verkligen försöka komma ihåg det lite oftare. 

Vad händer hos er idag? Har ni lärt er något nytt?

3 kommentarer:

  1. Jag har lärt mig att vara tacksam över att vara frisk. Och att alla som har värk är det synd om. Dessutom är världen otroligt vacker ibland och det finns mycket gott i människor. Och lussebullar med vaniljfyllning må vara gift, men smaskigt är det. Jo, det var väl allt.

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint med gräs med gräslöken! Och vad skönt att femåringen mår bättre!

    SvaraRadera