måndag 20 januari 2014

Audition.

Oh dear, Vilgot har blivit kallad till audition i Vimmerby. Jag får fjärilar i magen. Han tar det med ro. Fast är jätteglad förstås. Att få jobba på Astrid Lindgrens värld är Vilgots största dröm. Som en och annan kanske anade... Å min gulliga teaterunge. 


Innan jul gjorde Vilgot och hans klasskompisar en bok om alla barnen i klassen. De flesta killarna vill bli fotbollsproffs, älskar att spela datorspel och har Zlatan och Messi som idoler. Vilgots största idol är Astrid Lidgren. Han älskar att läsa, bästa böckerna är stora Emilboken och Mästerdetektiven Blomkvist. Och när han blir stor vill han bli fastanställd skådespelare på Astrid Lindgrens värld. (Det finns bara två fastanställda i nuläget.) Japp, så funkar han. Och jag älskar honom honom till månen och tillbaka.

7 kommentarer:

 1. Grattis, vad kul! Vi kommer och kollar i sommar! Hoppas bara att det inte väcker några idéer hos hans lilla kusin.

  SvaraRadera
 2. Oj vad kul! När är audition! Älskar målmedvetna kids, han kommer gå långt! Ja, typ till månen och tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Utropstecken en masse tydligen!!! Sorry.

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig kille! Jag fortsätter med utropstecken, för det är han värd. Med tre barn som gått på AF kan jag tala om att man som förälder har stort ansvar som peppande och tröstande stöd i alla stunder. För mig kändes det så konstigt att barnen skulle behöva "vinna", men det är ju inte så konstigt. Det är ingen Idol-känsla över en vanlig audition, utan oftast väldigt trevliga och stöttande personer som agerar neutralt. Förstår man att fast man är hur duktig som helst kan det finnas någon som är ännu duktigare brukar det inte vara några problem. Lycka till, Vilgot! :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt!!! Hälsa Vilgot lycka till.

  SvaraRadera
 6. haha såklart! Då kommer vi absolut och kollar när han fått jobbet. Tur att hela familjen är lika hooked :)

  SvaraRadera
 7. Men hallåååååå vad roligt!!! När är det? Vi får hålla alla tummar och tår vi har. Vilken dröm. Får han jobbet så kommer vi och kollar.

  SvaraRadera