tisdag 10 maj 2011

Tacka vår lyckliga stjärna för det.

Erik Saade kanske kan ha en liten, liten chans att fixa en hyfsad svensk placering i alle fall. Scenframträdandet är viktigt. Det är inte bara låt och artist som gör en vinnare. I och för sig är låten och artisten ganska viktiga också, vilket så klart kan ställa till det för Saade. Men numret är bra. Och framträdandet ska inte underskattas.

Tittade på första semifinalen i kväll. Har gillat Schweiz låt. I videon sjunger sångerskan, iförd söt blus och vanlig kjol, en mysig låt i avspänd och charmig miljö. På scen sjunger samma tjej, iförd paljettklänning och fulpumps mysig låt i spänd och ocharmig miljö. Det blir bara pannkaka av alltihop.

Ungern, som är något av en favvo här i huset, har en vansinningt bra låt. Framträdandet... säger typ inget. Inte superjättedåligt men inte heller alls bra. Stark låt som förmodligen (förhoppningsvis) klarar sig bra utan schysst scennummer.

Men sen har vi Finland. Som har en riktigt stark låt. Och numret lyfts nåt så fantastiskt av det avskalde scenframträdandet och bakgrunden. Hejja hejja Paradise Oskar. Go save the planet.

Enjoy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar