onsdag 8 maj 2013

Stockholm i mitt hjärta.

Igår konstaterade jag att jag snart har bott i storstan i tretton år. Eller, sex månader är väl mer rätt. Och tolv och ett halvt år i förorten till storstan. Jag trivs här. Vi har familj, vänner och härliga omgivningar. Och då gillar man det. Det är ganska enkelt faktiskt. Men en sak saknar jag lite. Att bo i en stad. Vi bor mer i en kommun. Och dessvärre är det väldigt sällan jag tar mig in till Staden. Den fina. Men idag hände det.

Alltså, körsbärsträden i Kungsan den 8:e maj 2013. Helt magiska! Jag brukar inte drömma så mycket om resor. Men plötsligt fick jag en otrolig längtan efter att åka till Japan på våren. Men tills dess njuter jag av min stad! Och det fina med att ha familj och vänner att dela staden (och kommunen) med.2 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Ni är hemskt fina, hela bunten :)
  Jag älskade att bo i Sthlm, hade det inte varit för min skogsmulle till man hade jag gärna flyttat "hem" igen. Får nöja mig med dina bilder istället!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar bilderna! Du hade ju också sååå härliga bilder idag. Magnolia, jag längtar!

   Det är nåt fantastiskt att kärleken till mannen är större än kärleken till staden. Sen kan man ju förstås ta med mannen till staden i maj och vips blir kärleken ännu starkare. Det var ren magi där igår. Kram.

   Radera