måndag 13 maj 2013

Vattkoppor, bring it on!

Jag var på bibblan idag och lånade en hel kasse full med Astrid Lingren-filmer och Astrid Lindgren-ljudböcker, historiska böcker till bokslukaren och en ny ljudbok till mig. Dessutom hittade jag två böcker på ge-bort-hyllan som jag tacksamt tog emot. Så vattkoppor och isolering: välkomna!


Förra sommaren lyssnade jag på Guillous Arn-serie. Jag blev alldeles hooked på det här med ljudböcker. Och Tomas Bolme, som är uppläsaren till Guillouböckerna, är min absoluta favorit. Så, jag har helt enkelt fortsatt med Guillouböcker. Just nu lyssnar jag på "Tjuvarnas marknad". Och jag gillart. Konstigt, sen när har jag börjat gilla deckare? (Är det en deckare?? Tveksamt förresten.) När jag ändå var på bibblan kunde jag ju göra en djupstudie i Guillous olika serier. Upptäcker att serien om Hamilton innehåller cirkus tio(!) böcker. Jag kommer hem glad i hågen och säger till min käre make att sommaren är räddad, jag har hur många ljudböcker som helst att lyssna på. 

Hmm. Han blev inte jättelycklig. För dessvärre gillar han inte när jag går med proppar i öronen dagarna i ända. Så, jag funderar på att skaffa en hederlig hängmatta och ligga och läsa själv precis hela sommaren istället. Åh ljuvliga ljuvlighet. Det är ju liksom ännu bättre. Tråkigt nog väldigt svårförenat med min roll som mamma dock. 

Det får helt enkelt bli väldigt många och långa löparrundor i sommar. Då kan jag lyssna bäst jag vill. Och det vill jag!5 kommentarer:

  1. Svar
    1. Eller hur! Nu är det bara vattkopporna som fattas oss. Och massvis med choklad för att hålla mammans tålamod på en bra nivå...

      Radera
  2. Tack! Ett av mina absolut bästa secondhand-fynd!

    SvaraRadera