tisdag 5 februari 2013

Just saying...

BRs lagerutförsäljning brukar faktiskt vara riktigt, riktigt bra. Men eftersom jag har köpstopp hela februari var det ju ingen idé att gå in. Fast jag gick väldigt nära fönstret och fick en liten, liten skymt av en hel hög med playmobil med stora röda siffror vid. Suck. Jag går in och tittar lite bara. Jajamän. Billigt. Fint. Och giftfritt. Eller ja, jag läste nånstans att de inte använder gifter i sina leksaker. Men vet inte hur sant det är. Men det där med kvävningsrisken när liten stoppar in en polishjälm eller hink i munnen har de inte lyckats lösa...

Hinner tänka. Vilken tur att vi har köpstopp. OCH PLAYMOBILSTOPP! Det där sistnämnda har vi haft ett bra tag. Men innan det stoppet slog till hann vi samla på oss en hel del. En stor riddarborg. En liten riddarborg. En brandstation. En släckbil. En stegbil. En ambulans. En polisstation. En polishelikopter. En tjuvbil. Den stora bondgården, (orkar inte ens tänka på hur många fordon som hör till den, massor, puhh). En swimmingpool. En båt. Noahs ark. Julkrubban. Pirater på en öde ö. Några bilar, motorcyklar och typ en miljard med gubbar och pinaler. Minst! Oj som jag har hatat det här playmot under åren. Oj som Vilgot (och Andreas) har älskat det här playmot.

När jag väl organiserade alla gubbar och grejer i genomskinliga ikealådor så kom jag också att uppskatta det faktiskt. Så pass att jag har köpt på mig och stoppat in i presentskåpet inför framtiden. Där ligger de nu. Flera kartonger. Och där få de nog ligga kvar. För i vårt hus får det helt enkelt inte plats mer pinaler. (Fast den där bärbara skolan var hemskt söt...)


  

1 kommentar: