söndag 7 april 2013

Lycklig.

Äntligen, äntligen, äntligen är de i min ägo. Så fort snön är borta tänker jag använda dem varje dag. Tills snön kommer igen. Så från juli till augusti kommer mina fötter kläs så här. 


I flera år har jag varit på jakt efter ett par Swedish Hasbeens träskor. Men de är dyra. Alldeles för dyra. Jag har bjudit på tradera. Kollat på blocket. Och dessutom varit på Swedish hasbeens garagesales. Men jag har haft så väldigt svårt för att bestämma mig för vilken modell jag helst vill ha. Jag köpte ett par Moheda träskor som substitut för ett par sommrar sedan. En flätat modell som också var i ljust skinn. Men de klämmer lite på mina känsliga små tår. Så nu bestämde jag mig till sist för den här lite mer täckta modellen. Älskar dem. Älskar färgen. Och älskar höjden  på klacken. 

Ni vet, "bara-jag-får-X-så-kommer-jag-alltid-vara-lycklig", fet check på den! 
Vad har ni för bara-jag-får-så?

4 kommentarer:

 1. Grattis!!! För mig handlar det nog om resor. "om jag bara fick resa till Patagonien skulle jag bli lycklig". Eller vikt. "bara jag fick väga 65 kg...." Materiella grejer har jag faktiskt inte några såna tankar om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jag tänker bara så om materiella saker... Aldrig om resor. Tänk att vi två kan va så olika och lika på en och samma gång. Kram

   Radera
 2. Du kommer älska dem! Jag har haft mina i fyra säsonger och de är fortfarande fina.

  Den här stod länge på min önskelista. http://pinterest.com/pin/263249540688160390/
  Nu har jag en och gillar den jättemycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra. Jag har stora förhoppningar om att de ska tjäna mig troget i många, många år. Den fina har jag sett dig i!

   Radera