torsdag 25 april 2013

Tapeter.

Snart, snart har A ledigt i sex dagar på raken. Det där med att jobba inom vården har sina fördelar. Jag går här och tror att vi ska få till den stora rumsrotationen då.

A och jag ska flytta ner till det rum som idag är lekrum. Det är ett ganska litet rum. Jag vill gärna försköna det en aning. Så, jag har kollat runt på lite tapeter. Jag trodde jag hade hittat "the one". Men tydligen tycker min rumskompis att "the one" är lika med "över-min-döda-kropp" och "nej-inte-en-chans-på-denna-jord!" Det var lite synd. För den kostade liksom drygt 2500 kr rullen. Så nu har jag två svåra hinder att ta mig förbi innan jag får upp "the one" på väggen.


Den fina tapeten med bofinkar/talgoxar/minifåglar (V är inte hemma, han vet säkert vad den här fågeln heter) är också superjättefin. Den har min syster i sitt nya sovrum.


A gillar den här gröna. Den är fin. Men den är inte, "å där är den, min tapet-självklar".

De tre översta bilderna kommer från sandbergab.se

Den gula tapeten med hjärtan som vi har i barnens sovrum är en sån tapet. "Å, där är den!" Jag älskar, älskar, älskar den! Men i vårt sovrum vill jag ha en lugnare tapet. I lindblomsgrönt eller en varm ljusblå ton. Är det nån därute som har nåt förslag? Snälla tipsa mig. Please.

3 kommentarer:

 1. Måleributiken i Alvik. Det är mitt tips. De var så himla proffsiga då vi skulle hitta något till vårt sovrum. Det slutade med en smalrandig i grågrönt, en underbar färg som gav lite liv åt väggarna men fortfarande var helt lugn och sovrumspassande. Den saknar jag fortfarande... Det verkar som att ni två har ganska olika smak, men det var det de var så duktiga på att hantera. De kom med flera tips som skulle ha kunnat funka. För övrigt är jag mer inne på din linje än A:s. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Monnah! Ja, men precis, nåt mjukt, lugnt och harmoniskt måste det vara.

   Det är så hemskt trist att bläddra i tapetprovspärmar fram och tillbaka. Vore ju super med en expert som faktiskt förstår vad jag söker och som kan komma med lite bra förslag!

   Radera
 2. wow på den gula hjärttapeten! fullträff!

  SvaraRadera